úterý 21. října 2014

Nude a pudr

OOTD s nude! Módní kousky v pudrové...

         Odstín nude (pudrová, tělová, světle růžová,...) už nějakou chvilku hýbe módním světem, ale myslím, že podzim je tím opravdu správným časem zahalit se do téhle krásné barvy od hlavy až k patě! Je něžná, hřejivá a pokud na Vás podzim působí depresivně, není lepší volby.


Boty
Pro podzim si můžete vybrat ze spousty druhů bot. S podpatkem malým velkým nebo bez. Nosí se převážně kotníkové ať už se šněrováním nebo bez. Nádherné jsou i tělové lodičky, ale na podzim už je na ně přeci jen docela zima.

Halenky a svetry
Na knoflíky, s proužky, hladké nebo se vzorem, s výstřihem nebo se stojáčkem, dlouhé i krátké, s jakýmkoli svetrem této barvy se budete cítit jako v peřince.
Halenky z lehkých materiálů s mašlemi, volány nebo jen volně splývavé a hladké.

Kabáty a saka
Osobně nedám dopustit na kabáty ve tvaru A s projmutým pasem. Letos se ale nosí rovné střihy, hladké i se skrytými knoflíky. Sáčko je nesmrtelná klasika, která má milion střihů i variant, kde si určitě vybere každý.
Šaty
Podzimem začíná i sezóna plesů a tanečních. Ať už krátké koktejlky nebo velké večerní róby, pudrová je nádherná! Jen pozor, pokud zvolíte špatnou kombinaci odstínu růžové a střihu šatů můžete vypadat jako velká cukrová vata!
Sukně
Sukně pouzdrové, A-line, krátké, dlouhé, nad kolena, skládané nebo děrované. Já mám nejraději A-line a zbožňuji tylové jakékoli barvy!
Kabelky
Ano jasná závislost! Mohla bych je mít všechny a myslím, že ani komentář nepotřebují!
Doplňky
Čepice, klobouky, mašle do vlasů, gumičky, čelenky, brýle, pásky, šátky, šály, kryty na telefon, rukavice,... Pokud chcete svůj např. černý outfit oživit, je nude skvělá volba. Pokud chcete naopak oživit outfit v něžné pudrové zvolte černé doplňky.
Šperky
Šperky krásně podtrhnou vše co máte na sobě. Opět je samozřejmě lepší nude barvičkou rozjasňovat jinak barevný outfit. Šperky jsou vždy spíše do zlata nebo růžového zlata v kombinaci s béžovou či bílou, ale stále nádherné.
Kosmetika
Označení ,,nude'' samozřejmě nejvíce sedí ke kosmetice. Nahé líčení očí je ze všech nejpřirozenější. Nude nehty jsou na podzim naprostým hitem! A Pleťovou barvou rtů nikdy nic nezkazíte!
 To bude pro tentokrát vše. Pro dnešek více obrázků než textu, ale i tak daly koláže práci. Příště se snad více zaměřím na trendy podzim/zima 2014/15. Budu ráda, když mi napíšete jestli máte tuhle barvičku také rádi a co například v nude odstínech vlastníte. :)





Žádné komentáře:

Okomentovat